براي راه اندازي يک وب سايت ما نياز به دو چيز داريم :

 1. دامنه

 2. هاست

به زبان ساده دامنه در واقع نام سايت و هاست فضاي مورد نياز سايت است .

اين دو توسط شرکت هاي فروش دامنه و شرکت هاي هاستينگ به فروش مي رسند .


در ابتدا بايد به سايت nic.ir مراجعه کرده و از قسمت ساختن شناسه کاربري ، شناسه ايرنيک دريافت نمائيم. بعد از پايان مراحل دريافت شناسه ، ايميلي از طرف nic.ir براي ما ارسال مي شود که حاوي يک رمز عبور موقت و يک لينک است . ما بايد به لينک ارسالي مراجعه کرده و با رمز عبور موقت وارد سيستم شويم و رمز عبور خود را تغيير دهيم . به مدت 7 روز فرصت داريم تا فرايند تغيير رمز را انجام دهيم . در غير اينصورت بعد از گذشت اين مدت ، شناسه ايرنيک اختصاص داده شده به ما ، ديگر در اختيار ما نخواهد بود و مجبوريم مجددا درخواست شناسه ايرنيک نمائيم .
مرحله دوم ثبت دامنه است . براي اين کار به سايت هاي فروش دامنه مراجعه کرده و در قسمت whois نام دامنه مورد نظرمان را وارد مي کنيم تا مطمئن شويم دامنه اي که قصد ثبت آن را داريم ، آزاد است يا نه .
هر دامنه تنها مي تواند متعلق به يک نفر باشد . بنابراين تنها در صورت آزاد بودن دامنه مورد نظرمان مي توانيم آن را به ثبت برسانيم .
بعد از انجام فرايند ثبت دامنه و پرداخت هزينه آن ، بايد چند روز صبر کنيم تا دامنه درخواستي به نام ما ثبت شود . براي مطلع شدن از وضعيت ثبت دامنه درخواستيمان ، به سايت nic.ir مراجعه کرده و وارد سامانه مي شويم . در بخش کاربري ما ، وضعيت دامنه نوشته شده است . ممکن است براي ثبت نهايي ، درخواست ارسال مدارک از ما شده باشد . که البته هم اکنون تنها براي دامنه هايي با اسامي خاص چنين درخواستي براي ما ارسال مي شود ولي براي دامنه هاي با اسم هاي معمولي بدون نياز به ارسال مدارک ، آن دامنه به نام ما ثبت مي شود .
مرحله سوم خريد هاست است . هاست مورد نظر خود را مي توانيم از شرکت هاي هاستينگ تهيه نمائيم . بعد از تهيه هاست مورد نظرمان ، ايميلي حاوي Dns , pass , user هاي هاست براي ما ارسال مي شود . حال ما بايد مجددا به سايت nic.ir مراجعه کنيم و در بخش کاربري خود ِDns ها را روي دامنه ست کنيم .
مرحله چهارم نصب سيستم مديريت محتوا بر روي هاست است . به عنوان مثال مي توانيم wordpress را دانلود کرده و وارد c-panel هاست شده و ورد پرس را نصب کنيم .
اکنون هاست ما آماده نوشتن است . مي توانيم قالب پيشنهادي موجود بر روي سيستم مديريت محتوا را بارگذاري کرده و تغييرات لازم را روي آن انجام دهيم و مطالب مورد نظر سايت خود را در آنجا بنويسيم .


اطلاعات مندرج در سايت توسط سيستم مديريت محتوا به عنوان مثال wordpress و با زبانهاي برنامه نويسي مانند ASP , PhP , .  نوشته مي شوند .
بسته به نوع زبان برنامه نويسي سايت ، هاست ها به دو نوع تقسيم بندي مي شوند :

 1.هاست ويندوزي

 2. هاست لينوکس



هاست ويندوزي بر روي سرورهاي با سيستم عامل ويندوز به کار گرفته مي شود و زبان  ASP را پشتيباني مي کند .

هاست لينوکس بر روي سرورهاي با سيستم عامل لينوکس به کار گرفته مي شود و  زبان PhP را پشتيباني مي کند .

اين سيستم عامل ارتباطي به سيستم عامل کامپيوتر ما ندارد . يعني اگر سيستم عامل کامپيوتر ما ويندوز باشد ، مي توانيم از هاست لينوکس استفاده کنيم .

يکي از انواع هاست لينوکس ، هاست وردپرس است . استفاده از اين نوع هاست براي سايت هايي که سيستم مديريت محتواي wordpress به کار گرفته اند ، کارايي بالايي دارد . بنابراين سرويس ميزباني وردپرس براي شما عزيزان که با وردپرس کار مي کنيد ، توصيه مي شود .

اگر سرور ارائه دهنده هاستينگ در داخل کشور باشد ، آن را هاست ايران و اگر سرور ارائه دهنده در خارج از کشور باشد ، آن را هاست خارجي ناميم .

يکي از مزيت هاي استفاده از هاست ايران ، در بالا بودن سرعت دسترسي کاربران داخلي به سايت شماست . هم چنين در هاست ايران با توجه به اين که ميزباني داخل کشور است ، تحريم ها بي تاثير خواهند بود و تعدادي مزيت هاي ديگر .

اميدوارم مطالب گفته شده به شما عزيزان در انتخاب هاست مناسب کمک کننده باشد .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : هاست ,دامنه ,سايت ,سيستم ,مورد ,کنيم ,سيستم عامل ,سيستم مديريت ,مراجعه کرده ,هاست لينوکس ,هاست ايران ,سيستم مديريت محتوا ,سرور ارائه دهنده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تور یار Amy درب اتوماتیک ، کرکره اتوماتیک ، کرکره برقی ، سایبان برقی ، دوربین مداربسته ، دزدگیر ، اعلام حریق ، قفل دیجیتال، کنترل تردد سپتیک تانک وبلاگ پیام نگین کویر واگویه های تنهایی فریاد یک سکوت. فریاد زیر آب دانلود آهنگ جدید ایرانی 2019 | 98 از خواننده های معروف